Alla inlägg under december 2008

Av Louise samuelsson - 15 december 2008 22:25
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Vart på jysk o handlat lite tomtar på rea idag...annars är livet som vanligt..boring boring..guud jag vill ha kul...Finns det ngn som vill gå på skrattyoga me mej det skulle jag vilja prova coolt..jag behöver skratta har bara penisar i huvet ju hela tiden sjukt...inte att jag längtar men som sagt mina tics snopp tics..blir toki..jag e som ett barn i kiss o bajsåldern som så fort jag pratar me nån kommer det snuskiga historier eller allt antyder på snusk  va katten skall jag ta mej te?? ska jag alltid vara kokkosavva?? vill bli lika redi och ordentlig som typ specialisten eller anet eller käringa rambäck känner 2 käringar rambäck som e ordentliga eva så ordentlig att jag blir toki ...haha..älskade lilla hojbruden sus är super fast hon e hells agels medlem..fasiken jag e så avundsjuk  på alla..jag vill ju bara vara normal ..men det e ju inte lätt när man har vuxen adhd..saknar susanne  amanda som flyttat..menjag skall på nån festival till sommarn me dom o sova i tält..längtar ..hoppas dom inte glömmer mej...amanda ska göra mej te punkare ihaooo...jag o sid typ...

Av Louise samuelsson - 15 december 2008 22:07

Min fru kom hem och sa att hon ville vi skulle älska som på dom gör på filmerna. Sagt och gjort jag satte på henne i röven och sprutade henne i ansiktet.

Nu är hon förbannad och vill skiljas!

Det verkar inte som vi tittar på samma filmer...

Av Louise samuelsson - 15 december 2008 11:24

Nu är prinsen leveransklar...han är helt ljuvlig..hade jag inte haft 2 tikar ade jag behöllt han..vilken ångest jag har för att jag inte kan behålla han..han e verkligen helt underbar..han kan redan sitta vid kylspåket i se söt ut..han älskar o sova i vår säng ..ja de gör dom alla det e så mysigt..verd tänker många men lilla signe sov på min hals i natt o albert snutta på dick öra hahahha hoppas det gjorde ont för han snutta 2 ggr sen bet han lite hårdare o sen lite hårdare haha..

Signe åker på fredag men det känns bra för hennes familj e toppen dom är underbara o då kommer jag o få träffa na ofta..Men lilla Albert...hör ni nån som är ute efter hund så ge abbe lille en tanke...

Av Louise samuelsson - 15 december 2008 11:17

Vakna nyss o mår inte alls bra idag ögat gör ont ser lite suddigt med det idag måste nog te läkaren pussst stön..


Det ringde några går om den sista valpen men de känndes inte bra alls ..dom lät skumma alla 3...jag sa att han nog e såld men jag ljög..tänk om det vart underbara hem kanske dömt dom för hur dom verka..men en verka jttefull och en visste nästan inte ngt alls om hundar o den sista bodd i hammarkullen o jag fatta inte ngt alls när han prata ..var nästan otrevlig..

Puh..vill bara att han skall få ett bra hem ju..han är så otroligt fin o go...

<har väldigt speciella känslor med valparna denna gång pga jag kunnat ha dem lösa i hela huset o med mej i stallet varje dag..



Av Louise samuelsson - 14 december 2008 23:52

Min kamera katastrof inte ett enda foto av de 22 jag tog igår blev ngt ...jag e helt deprest....kameran var felinställd så jag film istället när jag fota ...nästan bara en massa fötter jag blir toki...hoppas ngn kan hjälpa mej att få några bilder på brudparena...åå deprest..fattar inte vad jag gjort visste inte ens om att man kunde filma på den kameran ju..jag ser stolar fötter o några människor...ser brudparet på filmen och alla jäkla fötter!!!

Presentation

Omröstning

Kommer jag o bli normal nån gång???eller koommer jag alltid o vara kokkosava??
 Ja man kan ju hoppas
 tyvär det är kört för dej
 vete katten
 Neej va kokkosava för då känner jag mej likasinad

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards