Alla inlägg under december 2008

Av Louise samuelsson - 27 december 2008 10:54

Lördag
Maken var konstig idag.
Vi hade bestämt en träff på NK för att dricka en kopp kaffe.
Jag hade shoppat med väninnorna hela dagen och jag tänkte att han kanske var lite sårad för att jag var lite sen.
Men han sa ingenting om det.
Samtalet flöt inte alls, han vara tystlåten.
Jag föreslog att vi skulle flytta oss lite så vi fick mera tystare platser i cafeterian, så vi kunde prata.
Han gick med på det men var tyst i alla fall.
Jag frågade honom om han hade bekymmer och han svarade: Inget speciellt.
Jag frågade om det var mitt fel att han var tystlåten och han svarade:
Det är inget, inget du behöver bekymra dig om. På vägen hem sa jag att jag älskade honom, han log och fortsatte att köra.
Jag kunde inte förstå hans beteende och jag vet inte varför han inte svarade på min kärleksförklaring.
Hemma kände jag att jag min man hade försvunnit lång bort, som om han inte längre ville hitta mig. Han bara satt och glodde på tv och verkade långt borta.
Till slut gick jag och lade mig och maken följde efter en stund.
Förvånande svarade han på min kärlek och på mina smekningar, vi älskade, men han kändes fortfarande långt borta.
Kände att jag inte längre orkade, så jag tog upp saken med honom, men märkte att han redan somnat.
Grät mig till sömns.
Jag vet inte vad jag ska göra. Är redan säker på att han har ett förhållande med någon.
Mitt liv är en katastrof

ETT BLAD UR MAKENS DAGBOK:
Lördag
Frölunda förlorade idag, men jag fick i alla fall sex.
 Tom utfyllnadsbild

Av Louise samuelsson - 27 december 2008 10:50

Det var skolutflykt och en grupp andra, tredje och fjärdeklassare hade åkt till Täby tillsammans med två lärarinnor för att lära sig mer om hästar och kapplöpning.

När det var dags för toalettbesök kom lärarinnorna överens om att den ena skulle ta hand om flickorna, och den andra om pojkarna.

Lärarinnan som skulle ta hand om pojkarna satt utanför toaletten och väntade när en av pojkarna kom ut och beklagade sig:

- Ingen av oss når upp till pissoaren...........

Lärarinnan hade inget val. Hon gick in, hjälpte pojkarna med byxorna, lyfte upp dem och för att undvika missöden styrde hon dem även rätt.

Just som hon lyfte en, kunde hon inte undgå att se att han var ovanligt välutrustad. Hon koncentrerade sig på att inte stirra, och frågade:

- Du måste gå i fjärde klass?

- Nej frun, svarade han, Jag rider Silver Arrow i sjunde racet.

Av Louise samuelsson - 27 december 2008 01:22

herreguud sara o sandra i full aktion på jobbet...antar att dom inte fattar att det var  jul vi fira nu...dom har ju inte så smarta föräldrar så inte så konstigt att dom inte fattar .sara undan the spesialist efter bertan,,,sandra undag fik monika faan bästa galoppen på hela jävla stället..40 tusen rätt i näven...efter gynter u tuch y ding ding dong...ja räkna ut resten själva....

Av Louise samuelsson - 27 december 2008 01:11

vart på kungsmässan o kolla läget fika med specialisten...sedan kom petrus te hanna o hon tykte jag var pinsam som alltid..verd..vi käka kina var sådär gott goare kina har jag vart på fick bara 1 matsked sallad..daaaa..sedan åkte vi o bowla hanna ville verkligen inte bowla ..men hon var grymmmm...jag var säker på att jag skulle vinna lätt har ju gjort det dom sista ggr ..faaan det gick åt helvete...verkligen helvete...höll på o bli tokiiiiii...det gick kasst för peter dom 5 första ggr o han blev surare o surare typ..haha men sen vände det o han sopa hem banan totalt...vann överlägset över dick sedan hanna och jag kooommmmmm sist jäla skit..sedan var vi hos jessica o lars o spela spel o chickago o äntligen vann jag ..så jag kunde gå hem med ett leende på läpparna i alla fall efter bowlinges katastrof..

Av Louise samuelsson - 26 december 2008 10:20

Av Louise samuelsson - 26 december 2008 01:24

Min gubbe o jag skall kolla efter resa te thailand..guud va nderbart vi hade det där..jag skall få det som en present om jag går ner 35 kilo,,så 12 januari startar jag..jag skall klara det annars blir det ju inte nån resa...bokar vi resan så måste jag ju..mkt jag vill nu...

så snälla hjälp mej....hjälp mej bli  lollo igen.....help...help..GNÄLLFIA ska vi kämpa ihop??? jag o tjejerna skall börja boxas..jag boxades i 5 år innan jag träffa dick jag var grymm ..jag gjorde inga matcher jag träna bara jag fick en kick av den tuffa träningen..i 25 år var jag träningsnarkoman nu är jag godisnarkoman..illa...men nu är det slut på skiten nu gör jag itt sista försök o klara av att fixa vikten...snälla vänner stötta mej !!!!slut me fik sm....

Av Louise samuelsson - 26 december 2008 01:16

8 januari sk vi åka till fjällen me rambäckarna...herreguud jag i en backe kommer aldrig o gå..jag vågar ju inte ens åka lift hur katten skall detta gå..vart i sunne en gång o skulle  fånga en ankarlift o fick den i huvet o glasögona åkte upp utan mej,, jag fick åka i en sittlift i en annan backe meeeen då var man tvungen att åka genom en tunnel som var som ett rör gissa om jag välte där jaaaaaa...kom iinte upp ..det blev kö men grymm som man är löste jag det te slut ..kom te backen o tänkte herrejävlar skall jag ta me nej här...jag kommer o dö.. han som skulle lära mej åka skidor gav upp rdan i liften när jag ramla hela tiden..jag plogade ner för halva backen sen gick det fortare o foratare o jag åkte rätt in i barnbacken utan att få stopp..hmm ..men jag överlevde..

Stackars er som måste stå ut me mej i backen...tur att vi skall på scotersafari och hundspann (om dom orkar mej) och after skiiiiii...det ser jag frammemot...

Presentation

Omröstning

Kommer jag o bli normal nån gång???eller koommer jag alltid o vara kokkosava??
 Ja man kan ju hoppas
 tyvär det är kört för dej
 vete katten
 Neej va kokkosava för då känner jag mej likasinad

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards