Alla inlägg under januari 2009

Av Louise samuelsson - 29 januari 2009 16:36

Bara för att alla sagt te mej att jag kommer o må dåligt går jag o väntar på det hmmmmm verd..att man aldrig kan vara nöjd..när man väl mår bra ska man gå o vänta på man ska må dåligt hahaha.. sitter o funderar vad jag kan göra roliga saker men vad katten är roligt...?+ söndag är det massa matcher men jag rör mej ju inte då..fast jag o karro ska ut o gå i stad mellan matcherna..ofta tänker man jag kan inte jag är för tjock jag är för gammal eller så.. vad mkt man missar egentligen..man kan ju massa om man bara vill..och orkar..jag kan inte det jag kan inte det man hör deet så ofta att man blir så negativ bara att höra på det,,,,tänk om allt var bara en positiv energi...åå lollo nu ska du åka med din röda ferrari ihaoooo då blir man glad (man kan ju låtsas) säger jag faan nu ska jag ta min gamla risiga volvo blir man ju  helt deprest...så måste det ju vara med det mesta som med pulvret..jag måste tänka på att det är ngt annat mummigt...jag tänker mkt så här å det kan jag inte göra nu det kan jag inte äta nu istället för o tänka på allt jag kan göra när jag tappat 40  kg..man har så mkt negativt som styr en..tänker jag nu skall jag åka till tråkiga stallet blir det ju tråkigt..istället tänk lollo nu åker du bort o till stallet..då tänker man inte ens tråk..det är som med dick när han kommer hem svettig o massa stendamm,,,då seer jag mikael persbrant komma in genom dörrren ELLLEr huuuur...hahhaha nä alla borde tänka mer positivt än negativt!!!!!!

Av Louise samuelsson - 29 januari 2009 15:58

´Jaha nu skall jag njuta att pepparstek o potatisgratäng med brylekräm till efterrätttt...ååååååå ska bara blanda ut det i vattnet men drömma kan man ju eller??? inte ens hungrig det skall ju vara hemskt idag eller?? vart i stallet hela dagen så rört mej mkt har jag ju gjort ...jag är ju jtteglad om jag inte mår dåligt...4 dagar gått bara 96 dagar kvar ååååååååååååååååååååååå fuckkkkkkk..

Av Louise samuelsson - 29 januari 2009 11:48

Har gjort mitt avslappningscd nu ,,,,,men intekan jag slappna av inte haha...mobilen ringde 5 ggr o 3 sms ...o jag kaninte stänga av telefonen kan ju vara viktigt ju hehe..men jag fixa nog en stund ialla fall...skall snart vidare till stallet jipppiii..

Evelina fått xtrajobb på reebok idag så hon blir sen till stallet så jag får göra det mesta...kanske kan specialisten rida enöga idag...???

Av Louise samuelsson - 29 januari 2009 07:46

Under tävlingarna kom peter hannas kille och skulle hjälpa mej hela dagen med alla hästarna..hmm tog tag i grepen och huuu måste man ta bort skiten?? ett tag med grepen sen var han trött...och gick  o lade sig i höet ...hmmmm bra stallhjälp jaaa..men bra på fika är han...

Av Louise samuelsson - 29 januari 2009 07:31

Jisses vaknade klarvaken halv 7...inte hänt på tio år...

mår bra konstigt nog..klarat av både fik på avenyn och lagat makaroner o köttbullar och vart på bio ..inte illa va..jag är stolt över mej själv

Presentation

Omröstning

Kommer jag o bli normal nån gång???eller koommer jag alltid o vara kokkosava??
 Ja man kan ju hoppas
 tyvär det är kört för dej
 vete katten
 Neej va kokkosava för då känner jag mej likasinad

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards